Jongkind Financieel Advies:
Wonen – Scheiden – Financiële Planning

Vanuit een brede jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening heb ik op 1 april 2013 Jongkind Financieel Advies opgericht. Vanaf 1995 ben ik actief geweest als financieel adviseur, kantoordirecteur, (senior) accountmanager en private banker bij diverse bancaire en niet-bancaire instellingen. Ik ben gecertificeerd en gespecialiseerd op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen, aankoop- en echtscheidingsbegeleiding.

Bij Jongkind Financieel Advies staat persoonlijke benadering en duidelijk advies hoog in het vaandel. Niet voor niets is ons motto “Eindelijk eens duidelijk”. Financiële producten zijn immers al moeilijk genoeg en worden alleen maar complexer gemaakt door voortdurende wetswijzigingen.

Mijn passie is mensen helpen en blij maken. Helpen bij de aankoop van een droomwoning, helpen met de afhandeling van een scheiding en behulpzaam zijn met de financiële planning voor nu en later.

Aankoopbemiddelaar en specialist in Startershypotheken

In de huidige hypothekenmarkt, waarin de hypotheekrente niet meer historisch laag staat, heeft Jongkind Financieel Advies zich sinds geruime tijd gespecialiseerd in starters en doorstromers op de woningmarkt. In het huidige oerwoud aan regelgeving pakt Jongkind Financieel Advies de starter en de doorstromer aan de hand en begeleidt hem of haar vanaf de oriënterende fase tot aan het bezoek aan de notaris. Uiteraard is een goede nazorg hier ook onderdeel van. Men wordt in het aankooptraject volledig ontzorgd

Belangrijke zaken als het zoeken naar woningen, bezichtigingen, het bepalen van de marktwaarde van de woning, onderhandelen met de verkopende makelaar over de aankoopprijs en het beoordelen van de voorlopige koopovereenkomst worden professioneel opgepakt met uiteindelijk één ultiem doel: het verwezenlijken van de droomwoning voor de starter én de doorstromer. Het verkrijgen van een hypotheek al dan niet met een Starterslening, wordt tot in de puntjes verzorgd door Jongkind Financieel Advies.

Financiële huisarts

Steeds vaker en vaker roepen klanten om een financieel adviseur die van alle markten thuis is: van het adviseren van hypotheken en levensverzekeringen tot hersteladvies van woekerpolissen van de diverse verzekeringsmaatschappijen tot aan pensioensituaties.

Jongkind Financieel Advies fungeert eigenlijk als een soort financiële huisarts. Allereerst wordt een diagnose gesteld van wat u allemaal heeft lopen. Daarna wordt met u besproken welke polissen u daadwerkelijk nog nodig heeft en of de huidige polis(sen) de beste oplossing voor u is (zijn). Veel mensen hebben bijvoorbeeld nog een oude lijfrentepolis lopen terwijl men helemaal geen pensioentekort heeft. Als de diagnose gesteld is, wordt door Jongkind Financieel Advies gezocht naar de beste medicatie: de huidige polis uit laten betalen of op zoek gaan naar een veel beter alternatief, bijvoorbeeld een polis of bankrekening met een gegarandeerd rendement.

Inmiddels heeft Jongkind Financieel Advies een jarenlange ervaring opgebouwd als het gaat om aankoopbegeleiding, hypotheken, scheidingsbegeleiding, maar vooral ook op het gebied van financiële planning van wieg tot dood.