Of het nu gaat om een hypotheek advies, een advies over uw pensioensituatie of een advies over uw schade- en levensverzekeringen, een gedegen inventarisatie van uw huidige situatie alsmede uw wensen en behoeften is altijd het startpunt.

Inventarisatie

Tijdens een inventarisatie gesprek komen de volgende zaken uitgebreid aan de orde:

  • Uw huidige en gewenste situatie
  • Uw wensen en gezinsdoelstellingen
  • Uw vermogenspositie
  • Uw pensioenopbouw
  • Indien van toepassing, uw hypotheekpositie
  • Uw schadeverzekeringen
  • Eventuele relevante werkgeversregelingen
  • Fiscale regelingen en aspecten

Analyse

Na een volledige inventarisatie volgt een analyse van de door u aangeleverde stukken en gegevens. Uiteraard is het van belang dat u ons volledig en juist informeert. Onjuist aangeleverde informatie kan leiden tot onverwachte verrassingen in de verdere advisering.

Advies

Als de analyse heeft plaatsgevonden, koppelt Jongkind Financieel Advies het advies aan uw wensen en doelen. Voor deze fase van start gaat, informeren wij uiteraard eerst volledig over de prijsstelling van het advies. Als u daarmee heeft ingestemd, zoeken wij de beste voorziening(en) voor uw advies. Omdat Jongkind Financieel Advies onafhankelijk is, kunt u er zeker van zijn dat u ook de beste voorziening(en) voor uw specifieke situatie krijgt voorgeschoteld. Wij verzorgen verder het complete aanvraagtraject inclusief het opzeggen of overschrijven van uw huidige voorzieningen. Uiteraard wordt op gezette tijden de voortgang van uw aanvraagtraject(en) bewaakt.

Service abonnement

Als laatste kiezen wij samen met u voor een passend service abonnement waarbij u voor een vast maandelijks bedrag gewaarborgd bent voor het monitoren van uw gesloten voorziening(en) in combinatie met uw situatie en wijzigingen in de wetgeving. Tevens is een drie jaarlijkse update gesprek inbegrepen in dit service abonnement.

U heeft overigens de keuze uit een aantal soorten service abonnement. Jongkind Financieel Advies informeert u daar op verzoek uitgebreid over.